Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

4* zalakarosi termál és gyógyszállodák akciós áron

Zalakarost az 1960-as években feltárt gyógy- és termálvíz tette nemzetközi hírűvé. Amióta 1999 tavaszán megnyílt, új aktív fürdőzést biztosító, különböző vízi attrakciókat tartalmazó élményfürdője számos zalakarosi szálloda létesült. A zalakarosi szállodák közül szeretnénk figyelmébe ajánlani a Hunguest Hotel Freya Hotelt, mely mindig jó választás, ha színvonalas szálláshelyet keres kedvező áron. Töltsön el egy wellness hétvégét Zalakaroson Hotel Karos Spa szállodában! Foglalja le hotel szobáját online már most egyszerűen és gyorsan a HotelTelNet weblapján!

Akciós zalakarosi szállodák listája félpanziós csomagajánlatokkal. Zalakaros a Balatontól 25km-re délnyugatra található. Az 1960-as években feltárt gyógy- és termálvíz tette nemzetközi hírűvé. Magyarországon egyedülálló az 1999 tavaszán megnyílt, új aktív fürdőzést biztosító, különböző vízi attrakciókat tartalmazó élményfürdője. A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Remek kirándulási és túralehetőségeket kínál a város és környéke. Zalakaroson a 'Karosi Nyár' rendezvénysorozat szolgálja a kulturális igényeket.

Zalakarosi szállodák - Wellness hétvége Zalakaroson:

Hunguest Hotel Freya Zalakaros A háromcsillagos Hunguest Hotel Freya Zalakaros belvárosában, a fürdő szomszédságában található. A szállodát közvetlen átjáró köti össze a Gránit Gyógyfürdővel, melynek gyógy- és termálvizű medencéit a szálloda vendégei térítésmentesen vehetnek igénybe. A Hunguest Hotel Freya igényes kialakítású szobái és étterme biztosítják a nyugodt pihenést.

Hotel Karos Spa Zalakaros Zalakaros központjától 400 méterre, édenkerti környezetben fekszik a Hotel Karos Spa superior szálloda, mely gyerek- és családbarát jellegéből adódóan sokféle programot, lehetőséget kínál a kis és nagycsaládoknak. A kikapcsolódásra, feltöltődésre és gyógyulni vágyó vendégeket a Harmónia Spa wellness részleg és a Spa Uszoda- és Szaunavilág szolgáltatásai várják. A Hotel Karos Spa szálloda 221 egyedileg klimatizált, különböző szobatípusainak kialakítása tökéletesen megfelel egy háromgenerációs szálloda követelményeinek. A Karos Spa céges rendezvényeknek is kiváló helyszíne.

Zalakaros legújabb 4 csillagos wellness szállodája a Park Inn Zalakaros ( Hotel Park In By Radisson Zalakaros) Az újépítésű gyógy és wellness szálloda közvetlen összeköttetésben van a gyógyfürdővel. Akciós félpanziós csomagokkal várja vendégeit és fürdőbelépőt is ad hozzá.

Vissza a főoldalra